Onko sinulla ohuet hiukset?

Ei hätää! Viviere tarjoaa huipputuotteen sinulle, joka kärsit hiustesi hentoudesta ja ohuudesta sekä haluat välttää lisäkkeiden käytön. Viviere-hiuskuidut on valmistettu luonnollisista ja sähköstaattisista puuvillakuiduista, jotka kiinnittyvät hiuksiin nopeasti ja peittävät harvat kohdat tehokkaasti ja huomaamattomasti. Tuuheammat hiukset ovat nyt helposti ulottuvillasi! Vivieres-hiuskuidut ovat yksinkertaisesti kuin hiusmeikki harvoille ja ohuille hiuksille. Tuote on helppo ja nopea levittää, eikä sen käyttö ole vaikeampaa kuin tavallisen hiusvahan tai -geelin levittäminen! Viviere auttaa tekemään hiuksistasi tuuheammat jo yhdessä minuutissa!

Viviere on tuuheuttava ratkaisu ohuille hiuksille

  • Yksi purkki Viviere-hiuskuituja kestää noin kahden kuukauden ajan, kun käytät sitä ohuiden hiuksien tuuhentamiseen. Käyttöaika on pidempi, jos peität kuiduilla juurikasvua.
  • Kun kiinnität Viviere-hiuskuidut Viviere Boosting Spray -suihkeella, takaamme, että voit unohtaa hiustesi olleen joskus ohuet.
  • Oli ohuiden hiuksiesi taustalla sitten sairaus tai perintötekijät, tulet ihastumaan Viviere-hiuskuituihin, etkä luultavasti halua luopua niiden käytöstä koskaan.
  • Tarjoamme täydellisen starttipaketin sinulle, joka haluat aloittaa Viviere-tuotteiden käytön. Osta oma tuotteesi täältä ja jätä hyvästit ohuille hiuksille!
Viviere tarjoaa modernin ratkaisun sinulle, jonka ongelma on ohuet hiukset. Ei kirurgisia toimenpiteitä, ei hiuslisäkkeitä eikä turhaa vaivaa. Tuote sisältää vain helposti levitettäviä, täysin huomaamattomia puuvillakuituja, jotka on myös helppo pestä pois. Kuidut eivät tunnu tahmeilta eivätkä tartu kynnenalusiin. Kun olet kiinnittänyt ne hiuksiisi ensimmäisen kerran, niistä tulee luonnollinen osa kampaustasi ja ne kestävät hiuksissasi, kunnes peset ne pois.

Tähdellä * merkityt ovat pakollisia