Käyttöohjeet

Vaihe 1

VIVIERE VOLUME FIBRE -kuitujen käyttö on helppoa ja nopeaa – hiuksesi saavat nelinkertaista tuuheutta vain 30 sekunnissa. Hienoissa puuvillakuiduissa on staattinen sähkövaraus, jonka ansiosta ne kiinnittyvät hiuksiisi välittömästi. Siten hiuksistasi tulee tuuheammat, ja voit piilottaa juurikasvun tehokkaasti.

Pese ja kuivaa hiukset ennen VIVIERE VOLUME FIBRE -kuitujen kiinnittämistä. Jaa kuidut hiuksiin haluamallasi tavalla.

Vaihe 2

Työstä kuituja perusteellisesti käsin. Jaa kuidut huolellisesti, jotta saisit optimoitua staattisen sähköenergian.

Vaihe 3

Käytä VIVIERE MIRROR -peiliä varmistaaksesi, että olet jakanut kuidut hiuksiin tasaisesti, etkä ole jättänyt yhtään ohutta kohtaa paljaaksi.

Vaihe 4

Käytä VIVIERE BOOSTING SPRAY -suihketta kuitujen lopulliseen kiinnittämiseen. Käytä suihketta tavallisen hiuslakan tapaan.

Ohjevideo

Tämä video on kehitetty ensisijassa tuotteidemme esittelyyn asiakaskäyntien yhteydessä. Se myös selittää yksinkertaisella tavalla, miten tuote toimii. Saimme videosta paljon positiivista palautetta, joten jaamme sen sinun kanssasi, vaikka sen tekninen laatu ei ole paras mahdollinen. Videolta näet, miten selkeä muutos on, ja millaisen tuloksen tuote antaa. HUOMIO! Et tarvitse apua tuotteen käytössä, vaan voit helposti käyttää sitä yksin. Suosittelemme, että otat käyttöön peilin, jonka avulla voit tarkistaa, että olet levittänyt hiuskuidut tasaisesti kaikkiin olennaisiin kohtiin. Esimerkissä on käytössä sävy LIGHT BROWN.