Yleiset ehdot

Lasku

SveaWebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Huomioithan seuraavat asiat: Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.
Laskun muuttaminen tililuotoksi
Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voit tehdä ostoksiasi tiliisi Svean sopimusasiakkailta. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.
Tililuoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli haluat hyödyntää tiliäsi sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luottosi maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee Sinun nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli haluat pidentää maksuaikaasi, voit pienentää kuukausittaista lyhennyserääsi. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi

Vinkkejä

Lue yllä olevat tekstit ja sopeuta ne verkkokauppasi ehtoihin. Näytä myös linkki etämyyntilainsäädäntöön. Löydät sen Kuluttajaviraston sivuilta, osoitteesta: http://www.kkv.fi/

Vivieren yksityisyyden suoja

Me Viviere AB:llä huolehdimme yksityisyyden suojasta henkilötietojen käsittelyssä ja pyrimme aina tietosuojan korkeaan tasoon. Tämä yksityisyyden suoja selittää miten Viviere Oy kerää ja käyttää henkilötietoasi. Yksityisyyden suoja kuvailee myös millä tavalla keräämme tietoja laillisesti ja luotettavasti ja se kuvailee myös minkälaisia oikeuksia sinulla on asiakkaana. Ota yhteys meihin alla olevien tietojen mukaan, mikäli sinulla on kysyttävää koskien henkilötietoja ja miten toimimme yksityisyyden suojaa ja tietosuojaa koskevissa asioissa.

Suoritamme toimenpiteitä varmistaaksemme että henkilötietosi aina on suojattu meillä ja että tietojen käsittely tapahtuu voimassa olevan yksityisyyden tietosuojan mukaisesti sisäisten suuntaviivojen ja rutiinien mukaisesti.

Kuka on vastuussa henkilötiedoista?

Viviere Oy on vastuussa henkilötiedoista. Meihin voi olla yhteydessä osoitteella:
VIVIERE AB
Organisaation numero: 556821-8316
Osoite: Rangelvägen 23, 47535 Grötö
Puh: 0760-086178
info@viviere.se

Miten keräämme henkilötietoja?

Keräämme tietoja mitkä jätät meille kun esimerkiksi tilaat meiltä tuotteita tai rekisteröidyt uutiskirjeemme tilaajaksi.

Minkälaisia henkilötietoja keräämme?

Viviere AB kerää henkilötietoja mitkä tarvitaan palvelujen suorittamiseen voidakseen toimittaa ja postittaa tuotteet/tilaukset oikeaan osoitteeseen ja voidakseen lähettää erityyppisiä tarjouksia. Henkilötiedot ovat kaikenlaisia tietoja mitkä erikseen tai muiden tietojen yhteydessä voidaan liittää elossa olevaan fyysiseen henkilöön. Tavalliset henkilötiedot ovat nimi, henkilönumero ja yhteystiedot.

Mikä on henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietosi voidaan käyttää ostamasi tuotteen toimittamiseen tai asiaan liittyvän sähköpostin lähettämiseen. Voimme myös, mikäli et kirjallisesti ole vastustanut tällaista markkinointia, käyttää henkilötietojasi palvelumme kehittämiseen ja parantamiseen sekä tiettyä tilastoa varten.